| De kaart van Pieters Restaurant* is compact en wisselt doorlopend, sterk afgestemd op het seizoen en aanbod van topingrediënten. Zij blijft altijd vertrouwd verrassen met stijlvolle en ambachtelijke gerechten geïnspireerd door de jaargetijden en bij voorkeur uit onze eigen lokale natuur, gebaseerd op pure, hollandse en franse kooktradities zonder poespas en vol van smaak |
- Pieter de Ronde, SVH meesterkok ( april 2009 )
Bergambacht | maart
———
pieters restaurant kaart
MENU PIETERS PRESTIGE
Bites & Amuses
Coquille | bbq prei | wintertruffel ‘tuber melanosporum’ | vinaigrette
Morieltjes | krab & kreeft | Japanse andoorn | specerijen
Tarbot | bomba rijst | witte asperge | daslook
Iberico big | vlierbloesem gelakt | sojascheuten | pistache
Anjou duif borst | lente-groenten | kelderthee ‘pu-erh’
Lambada aardbeien | rabarber | feuillantine | aardbeien-roomijs
€128
- Menu per tafel | Prijs per persoon -
***
A LA CARTE | ‘CLASSIC & TRENDS'
Oscietre kaviaar 30gr. & blini’s €78
Poget oester nr.3 | passievrucht | komkommer | knoflook 3 st. €28
Tarbot | bleekselderij | ziltige caramel | knolselderij €58
Wagyu A5 Kagoshima | gecarameliseerde ui | chorizo €78
Boerenkazen Groene Hart & Frankrijk | condimenten | herders en -notenbrood €28
Zuivel ‘Panna cotta’ | exotisch fruit | Ivoire chocolade €24
- menu en a la carte inclusief -
bites & amuses | brood uit eigen bakkerij | rozemarijn-brioche-campagne
Perkouwse boerenboter | vers gekarnt en gezouten
| gerechten bevatten allergenen |
glutenvrij koken is op reservering mogelijk, koken zonder sporen van gluten helaas niet