| De kaart van Pieters Restaurant* is compact en wisselt doorlopend, sterk afgestemd op het seizoen en aanbod van topingrediënten. Zij blijft altijd vertrouwd verrassen met stijlvolle en ambachtelijke gerechten geïnspireerd door de jaargetijden en bij voorkeur uit onze eigen lokale natuur, gebaseerd op pure, hollandse en franse kooktradities zonder poespas en vol van smaak |
- Pieter de Ronde, SVH meesterkok ( april 2009 )
Bergambacht | mei
———
pieters restaurant kaart
MENU PIETERS PRESTIGE
Bites & Amuses
Tomaat ‘coeur de boef’ | Provence asperge | wilde zeebaars
Morieltjes | fondant asperges | dille | witlof | knolselderij
Rode mul | rode grape-fruit | bruine boter | peulvruchtjes | daslook
Iberico big | vlierbloesem | sojascheuten | pistache
Scharrelhoender | zeekraal | kreeft | dragon | girolles
Rosékalf Krimpenerwaard ‘haas’ | Limburgse asperge lente | zwarte olijf
Perkouwse zuivel | bruine rhum | kruimels | mascarpone
€128
- Menu per tafel | Prijs per persoon -
***
A LA CARTE | ‘CLASSIC & TRENDS'
Oscietre kaviaar 30g. & blini’s €78
Gillardeau oester nr. 3 | passievrucht | komkommer | knoflook 3 st. €24
Rosékalf Krimpenerwaard | tartare | sechuan peper | watermeloen €32
Rode mul | Limburgse asperges | ‘beurre blanc’ Champagne €58
Kagoshima Wagyu A5+ | gecarameliseerde ui | chorizo €82
Boerenkazen Groene Hart & Frankrijk | condimenten | herders en -notenbrood €28
Perkouwse zuivel | bruine rhum | kruimels | mascarpone €24
- menu en a la carte inclusief -
bites & amuses | brood uit eigen bakkerij | rozemarijn-brioche-campagne
Perkouwse boerenboter | vers gekarnt en gezouten
| gerechten bevatten allergenen |
glutenvrij koken is op reservering mogelijk, koken zonder sporen van gluten helaas niet